Kedai e-Sastera.com

Buy! Buy! Buy!

2B1. BUKU NONSASTERA-AGAMA

Halaman 2B1                    KEMBALI KE HALAMAN 1

⭕ Solat – Kebaikan Dari Perspektif Sains

sains-solat
Fatimah Ibrahim, Wan Abu Bakar Wan Abas, dan Ng Siew Cheok. Solat  – Kebaikan Dari Perspektif Sains. Edisi Semakan. Kuala Lumpur: Jabatan Kejuruteraan Bioperubatan, Fakulti Kejuruteraan, Uinversiti Malaya, 2009. Analisis sains mengenai kesan solat terhadap sistem tubuh badan manusia. Buku sains paling laku di Malaysia. RM29.00. Poslaju RM8.00. Lihat lagi DI SINI.

⭕ Pencegahan Penyakit Jantung Dar Perspektif Holistik

buku Pencegahan Penyakit Jantung
Fatimah Ibrahim dan W Azman W Ahmad. Pencegahan Penyakit Jantung Dari Perspektif Holistik.  Kuala Lumpur: Jabatan Kejuruteraan Bioperubatan, Fakulti Kejuruteraan, Uinversiti Malaya, 2009. Berkenaan kesan solat terhadap kesihatan jantung. Buku sains yang sangat laku di Malaysia. RM23.00. Poslaju RM8.00. Lihaat lagi DI SINI.

⭕ Qurratul ‘Uyun

buku Qurratul Uyun - cover depan
Syeikh Imam Abu Muhammad. Qurratul ‘Uyun – Kitab Keintiman Seksual. Kuala Lumpur: Esastera Enterprise, 2010. Salah sebuah kitab paling laris di Indonesia. Wajar dimiliki setiap remaja yang akan menempuhi gerbang perkahwinan serta setiap  orang dewasa yang telah berkahwin demi kebahagiaan dan panduan rumah tangga. Akan menyesal jika tak beli. RM20. Kos pos percuma. Lihat lagi DI SINI.

______________________________________________________________________
Kedai e-Sastera.Com – Halaman 2B1 – KEMBALI KE HALAMAN 1

%d bloggers like this: